Καλωσόρισες στην online πλατφόρμα της Colordrop.
Κάνε δωρεάν εγγραφή, σε μόλις 10"
*Για να αποθηκεύσετε το έργο σας πρέπει να κάνετε εγγραφή
*Χωρίς δυνατότητα αποθήκευσης του έργου σας

NEED HELP?

CALL US

210 22 09 700

CHAT US

COLORDROP

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Για κάθε λάτρη της φωτογραφίας και του μοναδικού δώρου. Για εσένα.

“Στην ColorDROP πιστεύουμε στην αξία των αναμνήσεων… ο μικρός μας πρίγκιπας, η μικρή μας νεράιδα, οι πανέμορφες διακοπές μας, τα τρελά πάρτι σε γιορτές, γενέθλια, με τους συναδέλφους μας ή τις απόκριες. Πάντα θα υπάρχουν στιγμές να μας ταξιδεύουν σε εκείνα τα αξέχαστα χρόνια. 

Ο Μάνος και η Εύα, ζευγάρι σχεδόν 25 χρόνια, αφού πρώτα ίδρυσαν την Albumake και για πάνω από 10 χρόνια συνεργάστηκαν – και εξακολουθούν να συνεργάζονται – με εκατοντάδες φωτογράφους, δημιούργησαν την ColorDROP και ένα εντυπωσιακό σύνολο από δεκάδες νεά προϊόντα με σκοπό να μεταδώσουν το όραμά τους σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους. 

Αξιοποιώντας τα 30 άτομα προσωπικό και τις μοντέρνες εγκαταστάσεις μας των 1.000 m2 στο Κορωπί παρέχουμε καινοτομίες και κορυφαία προϊόντα για κάθε λάτρη της φωτογραφίας και του μοναδικού δώρου. Η εμπειρία μας στον κλάδο των εκτυπώσεων για 25 ολόκληρα χρόνια δίνει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να δημιουργήσει κορυφαία φωτογραφικά προϊόντα, να τα παραμετροποιήσει και, πριν αγοράσει, να δει το αποτέλεσμα σε 3D model. 

Γι’ αυτό στην ColorDROP φτιάξαμε έναν ανεξάντλητο κόσμο προϊόντων, όπως το photobook και το ψηφιακό άλμπουμ, τον καμβά και τα Metal print, τις κούπες και τα εκτυπωμένα ρούχα, που κρατούν τη μνήμη ζωντανή. Στιγμές που λατρέψαμε και θέλουμε να τις θυμόμαστε καθημερινά. 

Γιατί η ColorDROP ο καλύτερος τρόπος για να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και να θυμόμαστε. Στην ColorDROP σου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχεις ενεργά στη δημιουργική διαδικασία και να νιώθεις περήφανος για το αποτέλεσμα.”

Close My Cart
Close Wishlist
Close
Close
Categories

Συνδεθήκατε! Παρακαλώ περιμένετε…