Καλωσόρισες στην online πλατφόρμα της Colordrop.
Κάνε δωρεάν εγγραφή, σε μόλις 10"
*Για να αποθηκεύσετε το έργο σας πρέπει να κάνετε εγγραφή
*Χωρίς δυνατότητα αποθήκευσης του έργου σας

NEED HELP?

CALL US

210 22 09 700

CHAT US

Η φωτογραφία σας σε ακρυλικό φωτογραφικό block

Previous slide
Next slide

Η τέλεια παρουσίαση για το σπίτι, το γραφείο, την επιχείρηση.

 

Στέκεται σταθερά σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια χάρη στο ακρυλικό πάχους 3cm. Το κρυστάλλινο ακρυλικό ενισχύει το χρώμα και τις αντιθέσεις και δίνει στη φωτογραφία σας ένα εντυπωσιακό εφέ βάθους 3D.

Premium Φωτογραφικά χαρτιά

Λαμπρά Χρώματα

Ένα ιδιαίτερο δώρο
με ξεχωριστή αίσθηση

Σταθερό και εύκολο στην μεταφορά

Ποιότητα κατασκευής
Μακρά διάρκεια ζωής

Ασφαλής συσκευασία:
Οι φωτογραφίες φτάνουν με ασφάλεια

H κρυστάλλινη όψη της φωτογραφίας σας.

3cm ακρυλικού είναι ο τέλειος τρόπος για να τονίσετε τη λαμπρότητα της φωτογραφίας σας.

Χρησιμοποιούμε κρυστάλλινο, αδιάβροχο ακρυλικό με προστασία UV για εκπληκτικό αποτέλεσμα βάθους. Οι ακριβείς λεπτομέρειες είναι επίσης ορατές από τις διαφανείς πλευρές του block. Το Acrylic Block είναι ένα στιβαρό σχεδιαστικό αντικείμενο και ένα ιδανικό φωτογραφικό δώρο.

Το ακρυλικό block ColorDROP έχει όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την αυθεντική εκτύπωση φωτογραφιών κάτω από ακρυλικό και τη βάση από ακρυλικό τόσο δημοφιλή: είναι κρυστάλλινο και αδιάβροχο.  Επιπλέον, το ακρυλικό πάχους 3cm εγγυάται ακραίο εφέ βάθους και χρώματα που καθηλώνουν.

Το Acrylic Block δεν χρειάζεται πρόσθετα στηρίγματα, βάσεις ή υλικά. Παρουσιάστε το στο γραφείο, στο ράφι ή σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Ιδανικό ακόμη και για να ξεχωρίζει η ταμπέλα σας στην είσοδο του γραφείου.

Σε φωτογραφικό χαρτί κορυφαίας ποιότητας.

Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονα συστήματα εκτύπωσης inkjet 12 μελανιών σε συνδυασμό με φωτογραφικό χαρτί. Αυτό σημαίνει ότι η φωτογραφία σας είναι εξαιρετικά καθαρή και ζωντανή με κορυφαία contrast, άψογο ασπρόμαυρο και αριστοτεχνικό μαύρο.
Το ακρυλικό 3cm προστατεύει τη φωτογραφία σας και παρέχει ένα εντυπωσιακό εφέ βάθους. Ένα δώρο με κορυφαία παρουσία, ιδανικό για φίλους, συγγενείς ή τον εαυτό σας!

Η πίσω όψη

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του ColorDROP Acrylic Block είναι η πίσω όψη.

Ταιριάζουμε ένα από τα υπέροχα υλικά επένδυσης που χρησιμοποιούμε στην Αlbumake και αυτός ο τρόπος ελαχιστοποιεί 100% το φως που θα μπορούσε να διαπεράσει το ακρυλικό. Αυτό ενισχύει την επίδραση της φωτογραφίας σας και δίνει υπέροχη αίσθηση στην αφή.

Σε όποια μορφή προτιμάτε: 

Portrait – όρθιο, landscape – πλάγιο ή τετράγωνο. Επιλέξτε το τέλειο μέγεθος για το σπίτι και το γραφείο σας ή για ένα αξέχαστο δώρο.

Το τέλειο ΔΩΡΟ! 

Αν θέλετε να το χαρίσετε, μια κομψή συσκευασία δώρου περιλαμβάνεται δωρεάν. 

Ένα δώρο που δίνει ευχαρίστηση: Επιλέξτε το μοτίβο σας και λάβετε το τέλειο δώρο απευθείας σε ένα κουτί δώρου υψηλής ποιότητας.   

Close My Cart
Close Wishlist
Close
Close
Categories

Συνδεθήκατε! Παρακαλώ περιμένετε…