Καλωσόρισες στην online πλατφόρμα της Colordrop.
Κάνε δωρεάν εγγραφή, σε μόλις 10"
Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησής σας και για να σας αποστέλλουμε πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του ιστοτόπου μας. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας οποιαδήποτε στιγμή. Με την εγγραφή σας, έχετε διαβάσει προσεκτικά, κατανοήσει και αποδεχθεί τους Όρους και Προϋποθέσεις, καθώς και την Πολιτική Απορρήτου μας.

NEED HELP?

CALL US

210 22 09 700

CHAT US

COLORDROP

Αποστολή - Παράδοση

Στην ColorDROP θέλουμε να σας βοηθήσουμε και να μικρύνουμε την απόσταση που μας χωρίζει, γι’ αυτό προσφέρουμε άμεση και δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες σε Ελλάδα, χωρίς ελάχιστο ποσό παραγγελίας. Και δωρεάν αποστολή σε Κύπρο για παραγγελίες άνω των 100€*.

Όχι, δεν ενσωματώσαμε τα έξοδα αποστολής, τα απορροφήσαμε για να γίνει πιο προσιτό το κόστος στους φίλους μας, εσάς.

Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα και αποστέλλονται εντός 3 έως 7 εργάσιμων ημερών (εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών) + τον χρόνο αποστολής της εταιρείας courier. Λάβετε υπ’ όψιν ότι οι χρόνοι αποστολής είναι κατά προσέγγιση και εξαρτώνται από το πού βρίσκεται η πόλη σας και το τοπικό κατάστημα μεταφορικής.*

Θα λάβετε επιβεβαίωση λήψης και αποστολής που περιέχει τον αριθμό tracking παρακολούθησης πορείας μόλις αποσταλεί το δέμα σας.

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Great to see you here!

Already got an account?

Close

Close

Categories