Καλωσόρισες στην online πλατφόρμα της Colordrop.
Κάνε δωρεάν εγγραφή, σε μόλις 10"
*Για να αποθηκεύσετε το έργο σας πρέπει να κάνετε εγγραφή
*Χωρίς δυνατότητα αποθήκευσης του έργου σας

NEED HELP?

CALL US

210 22 09 700

CHAT US

3 ΤΥΠΟΙ - 9 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι καλύτερες αναμνήσεις σου ξεκινούν εδώ.

completion by @albumake

Σχέδια με μαλακά εξώφυλλα για κάθε μοναδικό γεγονός όπου χρειαζόμαστε πολλά αντίτυπα.

Σκληρά εξώφυλλα με ένθετη φωτογραφία για να αρχειοθετήσουμε τις αναμνήσεις μας.

Χειροποίητα εξώφυλλα επενδεδυμένα με υφάσματα, με εκτύπωση γραμμάτων ή παράθυρο, για τις κορυφαίες αναμνήσεις μας.

Από το κινητό, το tablet ή το desktop.

Το σχεδιαστικό online περιβάλλον της ColorDrop είναι ελκυστικό, εύκολο και με αμέτρητες δυνατότητες.

Παραμετροποίησε τα υπάρχοντα σχέδια ή δημιούργησε τα δικά σου από το μηδέν πολύ εύκολα.

Πρόσθεσε σελίδες και κείμενα ανά πάσα στιγμή.

Photobook

Από 26 έως και 300 εύκαμπτες σελίδες τυπογραφικού χαρτιού 220gm με πάχος σελίδας 0,14mm. Εκτύπωση με toner σε laser τύμπανο.

Back2back

Από 26 έως και 200 εύκαμπτες σελίδες φωτοχημικού χαρτιού με πάχος σελίδας 0,40mm. Κορυφαία φωτογραφική εκτύπωση σε φωτοχημικό χαρτί που δεν φθείρεται.

LayFLAT

Από 26 έως και 80 άκαμπτες σελίδες φωτοχημικού χαρτιού με πάχος σελίδας 0,80mm.Κορυφαία φωτογραφική εκτύπωση σε φωτοχημικό χαρτί που δεν φθείρεται και δεν τσαλακώνεται. Το μοναδικό που ανοίγει 180 μοίρες.

Back2back

Κορυφαία ποιότητα 300dpi. Το συνεχόμενου τόνου τριοδικό laser καταφέρνει την τέλεια έκθεση σε φωτοευαίσθητο υλικό. Αποδίδει άριστα χρώματα με υψηλή ευκρίνεια και κορυφαία τονικότητα.

LayFLAT

Όλα μαζί σε ένα. Όλα τα πλεονεκτήματα του Back2back που, χάρη στο υπόστρωμα από χαρτόνι, προσδίδει απόλυτα ίσια θέαση της φωτογραφίας χωρίς αντανακλάσεις καμπυλότητας και έχει δυνατότητα ανοίγματος 180 μοιρών.

Save

Ξεκίνησε το σχεδιασμό, σώσε το σχέδιο στο account σου και επέστρεψε να το τελειώσεις όποια ώρα σε βολεύει. Δεν χρειάζεται να το τελειώσεις την ώρα που το ξεκινάς.

Create

Δημιούργησε με βάση το δικό σου γούστο. Πρόσθεσε περιγράμματα, μεγέθυνε επιλεκτικά τη φωτογραφία που σου αρέσει, κόψε σε πολλά σχήματα και πρόσθεσε λέξεις, προτάσεις ή και ολόκληρα κείμενα.

Box

Όλα τα άλμπουμ έχουν το δικό τους κουτί φύλαξης για μέγιστη προστασία κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση στον χώρο σου.

Να είμαστε ξεκάθαροι:
Είναι top και για επαγγελματίες.

Ένα άλμπουμ φωτογραφιών αυξάνει την αξία της δουλειάς σου. Είτε πουλάς κάποιο ακίνητο είτε θέλεις να παρουσιάσεις γρήγορα δουλειές σου, τι πιο έξυπνο από το να στείλεις ένα photobook ή να ξεφυλλίσει ο πελάτης σου ένα Layflat. Το έχουν επιλέξει εταιρείες real estate, ενοικιαζόμενων σκαφών, charter, learjet, αρχιτέκτονες.

Για κάθε επαγγελματία που η εικόνα μετράει.

Δείχνει τέλειο.
Προσφέρει χαρά.

Εκατοντάδες μαθητές, μικρές μπαλαρίνες, μικροί αθλητές και απόφοιτοι σχολών μπορούν με ελάχιστη χρέωση να τυπώσουν ένα photobook πολύ οικονομικά και να προσφέρουν χαρά σε γονείς, γιαγιάδες και παππούδες.

Επίλεξε αντίγραφα και πάρε μεγάλη έκπτωση.

Close My Cart
Close Wishlist
Close
Close
Categories

Συνδεθήκατε! Παρακαλώ περιμένετε…