Καλωσόρισες στην online πλατφόρμα της Colordrop.
Κάνε δωρεάν εγγραφή, σε μόλις 10"
Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησής σας και για να σας αποστέλλουμε πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του ιστοτόπου μας. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας οποιαδήποτε στιγμή. Με την εγγραφή σας, έχετε διαβάσει προσεκτικά, κατανοήσει και αποδεχθεί τους Όρους και Προϋποθέσεις, καθώς και την Πολιτική Απορρήτου μας.

NEED HELP?

CALL US

210 22 09 700

CHAT US

Οι φωτογραφίες μας αξίζουν την καλύτερη παρουσίαση

Γι’ αυτό στην ColorDROP παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης φωτογραφιών.

Έξι φωτογραφικά χαρτιά επαγγελματικής ποιότητας, κορυφαίοι εκτυπωτές και μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών χρωμάτων εξετάζουν την κάθε εικόνα σου. 

Χάρισε ζωή στις φωτογραφίες σου.

Ανέβασε τις εικόνες σου εύκολα

Ανέβασε και εκτύπωσε απευθείας από το κινητό χρησιμοποιώντας το online web application εύκολα και γρήγορα.
Επίλεξε τον τύπο του φωτογραφικού προϊόντος που θέλεις. Με πλαίσιο ή χωρίς πλαίσιο και με 6 διαφορετικούς τύπους χαρτιών.

Καμία φωτογραφία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αν δεν τη δούμε τυπωμένη

5/5

Pearl

Το νέο μας χαρτί Pearl περιέχει κρυστάλλους που μοιάζουν με μαργαριτάρια και δίνουν στις εκτυπώσεις χρώματα με απίστευτη λάμψη, δημιουργώντας μια εκτυφλωτική εμφάνιση που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή του θεατή.

5/5

Fineart

Το χαρτί που μαγνητίζει κάθε βλέμμα χάρη στην ικανότητά του να μην παρουσιάζει αντανάκλαση.

Το προτιμούν οι λάτρεις της φωτογραφίας για να τυπώσουν πιο καλλιτεχνικές εικόνες.

5/5

Ματ και glossy

Δυο παραδοσιακά χαρτιά.
Δυο διαχρονικά χαρτιά.

Όταν ήμασταν μικροί οι γονείς μας τύπωναν σε αυτά τα χαρτιά στα φωτογραφεία της γειτονιάς.

Άπειρες φωτογραφίες έχουν τυπωθεί σε αυτά τα χαρτιά για πολλές δεκαετίες. Ακόμη και τα ψηφιακά άλμπουμ εκείνης της εποχής τα τυπώναμε σε mat χαρτί.

Το glossy είναι χαρτί γυαλιστερό.

5/5

Silk

Το χαρτί silk έχει μια αίσθηση που μπορεί να θεωρηθεί περισσότερο ως ύφασμα και διαφέρει από το παραδοσιακό χαρτί. Είναι κατασκευασμένο με ίνες μεταξιού και γι’ αυτό δημιουργεί μια πολυτελή αίσθηση στην αφή. Αυτό το καθιστά ιδανική και πιο glamour επιλογή.

Στο Silk χαρτί τα χρώματα είναι ακόμη πιο ζωντανά, αναδεικνύοντας τις πιο μικρές λεπτομέρειες, ενώ περιορίζεται η γυαλάδα.

5/5

Velvet

Το απαλό χαρτί που στην αφή σού δίνει την αίσθηση σαν να χαϊδεύεις τη φλούδα ενός ροδάκινου. Απαλό – smooth. Σε αυτό το χαρτί δεν συναντάμε απόλυτο μαύρο. Έχει μειωμένο contrast που το καθιστά ιδιαίτερο με ευγενική αισθητική.

Τέλειο για πιο αυθόρμητες εικόνες που έχουν αίσθηση PJ, δηλαδή για φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σαν να είναι ελεύθερο φωτορεπορτάζ.

(PJ σημαίνει photojournalism).

Διαστάσεις

Beautiful moments start here

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Great to see you here!

Already got an account?

Close

Close

Categories