Καλωσόρισες στην online πλατφόρμα της Colordrop.
Κάνε δωρεάν εγγραφή, σε μόλις 10"
*Για να αποθηκεύσετε το έργο σας πρέπει να κάνετε εγγραφή
*Χωρίς δυνατότητα αποθήκευσης του έργου σας

NEED HELP?

CALL US

210 22 09 700

CHAT US

COLORDROP Πολιτική επιστροφών

Στην ColorDROP μας ενδιαφέρει να παραλάβετε την καλύτερη ποιότητα, καλύτερη από αυτή που περιμένετε να παραλάβετε.

Γι’ αυτό σας παρέχουμε εγγύηση ικανοποίησης για την ποιότητα κατασκευής και καλύπτουμε στο 100% οποιαδήποτε φθορά ή κατασκευαστικό ελάττωμα.

Φθορά:

Εάν διαπιστώσετε στην παραλαβή οποιαδήποτε φθορά του προϊόντος, σας καλύπτουμε με αντικατάσταση στο 100%.

Κατασκευαστικό ελάττωμα:

Η αλυσίδα παραγωγής της Albumake μας εξασφάλισε την απαραίτητη τεχνογνωσία για να δημιουργούμε και να αποστέλλουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κορυφαίας αισθητικής προϊόντα.

Για εμάς η αλάνθαστη και άριστη κατασκευή είναι ζήτημα τιμής. Γι’ αυτό καλύπτουμε στο 100% οποιοδήποτε κατασκευαστικό ελάττωμα.

Τηρούμε τις διαδικασίες που υιοθετήσαμε κατά την πολυετή επαφή και συνεργασία μας με εκατοντάδες επαγγελματίες φωτογράφους σε όλη την Ελλάδα.

Η προσπάθεια δεν σταματάει, το ίδιο και η δέσμευσή μας.

Η πινελιά σας:

Έχουμε ρυθμίσει το σύστημά μας ώστε, αν η παρέμβαση που κάνετε δεν συμβαδίζει με την ανάλυση που απαιτείται να εμφανίζεται στην οθόνη ένα θαυμαστικό για να σας υποδεικνύει ότι κάτι πρέπει να κάνετε με την ανάλυση στο συγκεκριμένο σημείο.

Θερμή παράκληση να δίνετε ιδιαίτερη σημασία στην ανάλυση και το θαυμαστικό για να μη βγαίνουν θολές οι φωτογραφίες. Τα περισσότερα προϊόντα, πλην ελαχίστων, όπως οι υπερβολικές μεγεθύνσεις πινάκων, καμβάδων και metal print, δεν απαιτούν ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση.

Τα 3 σημεία για ένα αξεπέραστο αποτέλεσμα:

– Προσέξτε ορθογραφικά λάθη όπου βάζετε κείμενα, για παράδειγμα στις κούπες.
– Αποφύγετε την εμφάνιση θαυμαστικού στις φωτογραφίες των photobook.
– Προσέξτε οι συνθέσεις να μην έχουν μεταξύ τους μεγάλες χρωματικές διαφορές και ακραία τονικότητα καθώς οι εικόνες μέσα σε ένα άλμπουμ είναι τόσες πολλές που δεν υπάρχει δυνατότητα εξισορρόπησης από την πλευρά μας.

Το τελικό αποτέλεσμα:

Οι χιλιάδες διαφορετικές οθόνες υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων δεν μπορούν να έχουν απόλυτη συμβατότητα με κάθε μηχανή εκτύπωσης. Αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί γιατί η μικρή ασυμβατότητα δεν σημαίνει κακό αποτέλεσμα.

Αυτές οι αποκλίσεις, όσο η τεχνολογία των κινητών βελτιώνεται και τα desktop αναβαθμίζονται, τείνουν να περιοριστούν.

Οι εικόνες δεν πρέπει να επεξεργάζονται και δεν επεξεργάζονται από εμάς για να υπάρχει πάντα ένα σταθερό περιβάλλον εκτύπωσης.

Αν θέλετε να επέμβουμε στα χρώματα επιλέξτε τη βελτίωση χρωμάτων, όπου αυτή είναι διαθέσιμη. Είναι ένας έξυπνος αλγόριθμος με απώτερο στόχο τα πιο έντονα χρώματα, χωρίς να θυσιάζονται ταυτόχρονα άλλες γκάμες χρωμάτων και τόνων στις φωτογραφίες σας.

Λειτουργεί αυτόματα και βοηθάει να αποκτήσουν οι φωτογραφίες πιο έντονα χρώματα και περισσότερο contrast.

Close My Cart
Close Wishlist
Close
Close
Categories

Συνδεθήκατε! Παρακαλώ περιμένετε…