Tool 1 Web Design

Φτιάξτε την σελίδα σας με την ομάδα της Colordrop

Έρευνες πανεπιστημίων δείχνουν ότι οι επισκέπτες ενός site αποφασίζουν μέσα σε ένα μόλις δευτερόλεπτο αν θα εμπιστευθούν τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Μοιάζει υπερβολικό;

Κι όμως, δεν είναι. Πολλές στατιστικές αποδεικνύουν ότι στους περισσότερους ανθρώπους αρκεί ένα μόνο δευτερόλεπτο για να αξιολογήσουν αυτόν που έχουν απέναντί τους.

Άρα, έχετε μόνο ένα δευτερόλεπτο στη διάθεσή σας για να δημιουργήσετε θετική εικόνα στον υποψήφιο πελάτη. Θα το ρισκάρετε με ένα σύνθετο και πολύπλοκο site; Θα εμπιστευθείτε απόλυτα το προσωπικό σας γούστο; Ο ιστότοπός σας παίζει ζωτικό ρόλο στο να αποκομίσουν θετική εντύπωση για εσάς οι πιθανοί πελάτες σας. Μέσω πλατφορμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίσεων και εξερχόμενου υλικού, οι επαγγελματίες προσπαθούν να προσελκύσουν το αρχικό ενδιαφέρον των επισκεπτών προκειμένου να τους κατευθύνουν σε μία καλοσχεδιασμένη σελίδα, που τους ενθαρρύνει να πάρουν τις αποφάσεις τους πιο γρήγορα. Το ερώτημα είναι: Αν χρειαστεί να αποφασίσουν να κλείσουν ραντεβού ή να ζητήσουν προσφορά, θα το κάνουν;

Για να αυξήσετε την πιθανότητα να αποφασίσουν και να ενεργήσουν άμεσα οι επισκέπτες, χρειάζεστε το νέο site Colordrop. Όλοι γνωρίζουμε ότι σήμερα το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα και ότι πολύ πιο εύκολα λέμε κάτι παρά το κάνουμε. Η δημιουργία ιστοσελίδων είναι ένα από τα πιο δύσκολα έργα, καθώς απαιτεί σημαντικές δεξιότητες που δυσχεραίνουν την ολοκλήρωση ενός αποτελεσματικού site. Αυτό δεν συμβαίνει όταν αποφασίσετε να επιλέξετε την έτοιμη λύση ιστοσελίδας της ColorDROP.

ΔΕΙΤΕ DEMO ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

Mobile Friendly Design

Οι περισσότερες εργασίες και αγορές στις μέρες μας γίνονται μέσω του κινητού μας. Η Google λέει οτι το 94% των χρηστών smartphones αναζητά τοπικές πληροφορίες μέσω του κινητού τους. Η Colordrop κάνοντας τον ιστότοπό σας εύχρηστο και εύκολο στη χρήση σε κινητές συσκευές, είναι πιο πιθανό να κερδίσετε την επιστοσύνη για την επιχείρησή σας.

Tool 2 Xfunnels

Έχετε σκεφτεί ένα σύστημα που να λειτουργεί για εσάς τις ώρες που εσείς δεν μπορείτε;

Για παράδειγμα, την ώρα που βρίσκεστε εκτός γραφείου, οι πελάτες σας να σας αφήνουν το αίτημά τους, η ψηφιακή γραμματέας να απαντάει σε 5 λεπτά, να δεσμεύεται να απαντήσει όταν ορίσετε εσείς και να ακολουθεί με follow;

Ένας ιστότοπος παίζει ζωτικό ρόλο στο να αποκομίσουν θετική εντύπωση για εσάς οι πιθανοί πελάτες σας. Μέσω πλατφορμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίσεων και εξερχόμενου υλικού, κάθε επιχείρηση μπορεί να προσελκύσει το αρχικό ενδιαφέρον των επισκεπτών προκειμένου να τους κατευθύνει σε μία καλοσχεδιασμένη σελίδα, που τους ενθαρρύνει να πάρουν τις αποφάσεις τους πιο γρήγορα. Η απόφαση αυτή μπορεί να είναι είτε να κλείσουν ένα ραντεβού, είτε να ζητήσουν μια προσφορά.

Το XDream funnels κάνει τη δουλειά εύκολη τόσο για εσάς όσο και για τους υποψήφιους πελάτες.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων για την ενδυνάμωση του ιστοτόπου σας. Όσο πιο εύκολα καταφέρετε να κάνετε τον πελάτη να ενδιαφερθεί τόσο περισσότερα θα είναι τα κέρδη σας. Η δημιουργία Pipeline είναι ένα εκ των βασικότερων στοιχείων, στο οποίο πρέπει να δώσετε προτεραιότητα. Γι’ αυτό οι ιστοσελίδες της επιχείρησης και των υπηρεσιών σας θα πρέπει να όχι μόνο να προσελκύσουν τον επισκέπτη, αλλά αποτελεσματικά να τον μετατρέψουν σε πελάτη. Μια απλή φόρμα ενδιαφέροντος δεν το επιτυγχάνει.

Όλοι γνωρίζουμε ότι σήμερα το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα και ότι πολύ πιο εύκολα λέμε κάτι παρά το κάνουμε. Η δημιουργία ιστοσελίδων είναι ένα από τα δύσκολα, πόσο μάλλον ένα σύστημα αλληλεπίδρασης με πελάτες. Αυτό δεν συμβαίνει όταν μπαίνει στο προσκήνιο το Xfunnels. Γι’ αυτό και σας προσκαλώ να το ακολουθήσετε!

web design colordrop computer monitor

Τι είναι το Xfunnels;

Το Xfunnels είναι μια πλατφόρμα που – βασισμένη καθώς είναι στην εμπειρία του Μάνου Δασκαλάκη – επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικότερα με τους επισκέπτες. Κι αυτό γιατί το Xfunnels, συνδιαστικά με ένα Xsite της Colordrop χρησιμοποιεί τη δύναμη της έλξης ενάντια στη δύναμη της απώθησης. Όσο και να πιστεύουμε πως το γούστο μας είναι υψηλού επιπέδου, χρειαζόμαστε ένα τυποποιημένο αισθητικά περιβάλλον που να μετατρέπει το απλό επισκέπτη σε εν δυνάμει πελάτη.

Τι σημαίνει εν δυνάμει πελάτης;

Το σημαντικότερο όλων είναι να καταφέρετε να αποκομίσετε κάτι από κάθε επισκέπτη. Να έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε συμφωνία μαζί του ακόμη κι αν φύγει άπραγος από το ραντεβού. Με τη στρατηγική Xdream funnels η κάθε επίσκεψη σημαίνει πολλά. Μπορείτε να αποκτήσετε το e-mail του, να τον κατευθύνετε στις σελίδες σας στα social, να τον προσεγγίσετε διαφορετικά και να καταφέρετε να τον πείσετε να πάρει την απόφαση. Όσο μεγαλύτερη η αλληλεπίδραση τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίζετε.

Θα τα κάνω όλα μόνος μου!

Το να δημιουργήσεις μια επιτυχημένη και αποτελεσματική αλληλεπίδραση δεν εξαρτάται μόνο από τις δεξιότητες σου, αλλά κυρίως από τον χρόνο που μπορεί να διαθέσεις.

 • Είσαι σε μιά δουλειά, ποιος απαντάει;
 • Αφήνεις τον πελάτη να περιμένει
 • Aν έχεις χρόνο θα στείλεις κάνα newsletter
 • Αν έχεις χρόνο θα κάνεις follow
 • Θα αφήσεις την δουλειά σου για να κάνεις follow

Το πλεονέκτημα λοιπόν του Xdream Funnels είναι εμείς αναλαμβάνουμε να συνδέσουμε το site με ένα από τα καλύτερα CRM συστήματα στο κόσμο, πράγμα που μας δίνει τη δυνατότητα, μέσα από ένα εύχρηστο Dashboard, να έχουμε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε:

 • Καρτέλα με τα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη.
 • Δημιουργία stages – η επανάσταση για να ξέρετε που βρίσκεται η σχέση σας με κάθε πελάτη.
 • Αυτοματοποιημένη αλυσίδα e-mail σε κάθε stage.
 • Newsletter, απόλυτα συμβατά με GDPR και double-optin.
 • Καλαίσθητες και λιτές γραμμές σχεδιασμού.
 • Ιστορικό συνομιλίας με κάθε πελάτη.
 • Πολλαπλά Deals με τους ίδιους πελάτες.


Ποιο είναι το πλεονέ
κτημα;

Οι πελάτες κλείνουν Deals όταν αποκτηθεί η εμπιστοσύνη. Ουσιαστικά, όταν συνδεθεί το site με την πλατφόρμα και το CRM, το μόνο που θα χρειάζεστε είναι μια πολύ έξυπνη καμπάνια στα social media που να κατευθύνει τον κόσμο στο site σας. Το XDream funnels θα συλλέξει στοιχεία, θα απαντήσει αυτόματα, θα κάνει όσα follows θέλετε, θα στείλει newsletter και στο τέλος θα φτάσετε στον στόχο: να μετατρέψετε τον επισκέπτη σε πελάτη.

Πιο πρόβλημα λύνει;

Μια επιχείρηση πρέπει να βασίζεται σε πολλά και εναλλακτικά χέρια. Όσο λιγότερα τα χέρια τόσο πιο δύσκολα τα πράγματα. Η πρόσληψη προσωπικού για γραμματειακή υποστήριξη, εκτός από ακριβή, είναι και αναποτελεσματική – χρονοβόρα εκμάθηση, αντικατάσταση προσωπικού κ.α. Η ψηφιακή εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί ακριβώς όπως θα λειτουργούσαν πολλά χέρια μαζί. Ακόμη κι αν λαμβάνετε εκατοντάδες αιτήματα σε ελάχιστα λεπτά, όλα θα παρακολουθούνται και θα απαντώνται άμεσα και, κυρίως, ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ. Όσο αυξάνετε τις καμπάνιες σας στα social τόσο καλύτερα θα λειτουργεί το Xfunnels.

Είναι ακριβό;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε κάθε επιχείρηση είναι η οργάνωση, και δεν υπάρχει χειρότερη εικόνα από μια μη οργανωμένη υποδοχή και μια χαοτική reception. Υπάρχουν πολλά – και πολύ χειρότερα – σενάρια από την επένδυση Xfunnels. Για παράδειγμα, μια μεγάλη μερίδα πελατών να μην αγοράζει. Τι είναι λοιπόν πιο ακριβό; να χάνετε πελάτες, να χάνετε εισόδημα, να χάνετε συστάσεις ή να χτίσετε μαζί μας το μέλλον σας;

Μη βάζετε σε ρίσκο την πρώτη επαφή με τον πελάτη!

xdream logotype manos daskalakis

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το XDream;

δειτε εδω