Καλωσόρισες στην online πλατφόρμα της Colordrop.
Κάνε δωρεάν εγγραφή, σε μόλις 10"
*Για να αποθηκεύσετε το έργο σας πρέπει να κάνετε εγγραφή
*Χωρίς δυνατότητα αποθήκευσης του έργου σας

NEED HELP?

CALL US

210 22 09 700

CHAT US

Καμβάς

CanvasPRO:
Tο συνώνυμο του κλασικού.

Είτε πρόκειται για μια από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες για τον τοίχο του σαλονιού, είτε για ένα προσεκτικά επιμελημένο κολάζ πορτρέτων στο σαλόνι, τίποτα δεν ξεπερνάει μια υψηλής ποιότητας εκτύπωση καμβά που αναδεικνύει τις αναμνήσεις σας κάθε μέρα. Και είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε και να παραγγείλετε τον καμβά σας απευθείας εδώ.

printing canvas colordrop boy plane

Canvas

Ιδιότητες

CAVNAS PRO

Εκτυπώστε τον δικό σας καμβά με τη μέθοδο CanvasPRO 100% βαμβάκι της ColorDrop που συνδυάζει Canon LUCIA PRO 12 χρωμάτων, επίστρωση με βερνίκι χωρίς λευκαντικό χλώριο και προστασία πλάτης για ισόβια αντοχή και εύκολο καθάρισμα

Canvas LITE

Ο καμβάς CanvasLITE της ColorDrop, είναι από 100% βαμβάκι. Συνδυάζει ταχύτητα και ποιότητα παραγωγής για να σας προσφέρει εκτυπώσεις στο γραφείο ή στο σπίτι με τον πιο οικονομικό τρόπο.

QUALITY

Το σύστημα μελανιών LUCIA PRO 12 χρωμάτων και η κεφαλή εκτύπωσης 1,28" της Canon εξασφαλίζουν ζωντανά χρώματα, βαθύτερο μαύρο και κορυφαία ποιότητα για ισόβια αντοχή. Prints made using these inks can last approximately 200 years in a photo album, and up to 60 years exposed to light, making them ideal if you want to exhibit your work. Normal or Xlarge

FRAME STYLE

Στον CanvasPRO έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε κανόνικο πάχος φορέα ξύλου και σε πιο στιβαρό. Επιλέξτε τον Xlarge φορέα για να αυξήσετε την αντοχή και να πετύχετε υψηλή αισθητική όμοια με την αισθητική μιας γκαλερί. Οι εκτυπώσεις σε καμβά μεγάλου μεγέθους δίνουν περισσότερο εκφραστικό βάθος, ενώ ταυτόχρονα καθιστούν το προϊόν πιο σταθερό. Το πλαίσιο από ξύλο ερυθρελάτης παρέχει μια ελαφριά και εύκολη λύση για τη διακόσμηση του τοίχου σας.

XL FRAME (2,5cm)

NORMAL FRAME (2cm)

Canvas PRO frame

Εκτός από τον ξύλινο φορέα, μπορείτε να προσθέσετε ένα εξωτερικό Premium Frame για τη φωτογραφία σας σε καμβά.

Τα διπλωμένα άκρα του καμβά παραμένουν ορατά στο διάκενο, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή μοντέρνα εμφάνιση, δημοφιλή στις σύγχρονες γκαλερί τέχνης. 

Canvas Premium frame 

Επιλέξτε το Premium Frame που ταιριάζει με την αισθητική του εξατομικευμένου καμβά φωτογραφιών σας.

Διατίθεται στα ακόλουθα χρώματα:

  • Άσπρο
  • Μαύρο
  • Δρύς
  • Καρυδιά 

CANVAS PRO

CANVAS LITE

Mirrored Edge

Η εικόνα της επιλογής σας είναι πλήρως ορατή στην μπροστινή πλευρά της εκτύπωσης καμβά. Στη συνέχεια, τα περιθώρια της φωτογραφίας σας αντιγράφονται, αναστρέφονται και εκτυπώνονται στις άκρες του καρέ για να δημιουργηθεί ένα εφέ καθρέφτη.

Τεντωμένο άκρο

Τα εικονοστοιχεία στο εξωτερικό περίγραμμα της φωτογραφίας σας τεντώνονται κατά μήκος των πλευρών του καρέ για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό εφέ θολώματος. Η εικόνα σας παραμένει ορατή πλήρως στην μπροστινή πλευρά του καμβά.

Λευκό άκρο

Η φωτογραφία σας κλιμακώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να εμφανίζεται πλήρως στην μπροστινή πλευρά του καμβά. Οι πλευρές του πλαισίου καλύπτονται με ένα λευκό άκρο που παρέχει καθαρό περίγραμμα και εντείνει την εικόνα.

Μαύρο άκρο

Όπως με την επιλογή του λευκού άκρου, η φωτογραφία σας εμφανίζεται μόνο στο μπροστινό μέρος του καμβά. Στη συνέχεια εκτυπώνεται μια μαύρη λωρίδα στις πλευρές του καμβά φωτογραφιών, παρέχοντας έντονη αντίθεση.

WALL DISPLAY CANVAS

Διαλέξτε τον καμβά που σας ταιριάζει μέσα από μια πλούσια γκάμα πολλαπλών σχεδιασμών για να στολίσετε τον αγαπημένο σας τοίχο.

Διαθέσιμα έτοιμα σχέδια με πανεύκολο σχεδιασμό και ένα κλικ παραγγελία

Καλάθι μου
Λίστα επιθυμιών
Κατηγορίες

Συνδεθήκατε! Παρακαλώ περιμένετε…